Lorenzo Bertolucci nam de tweede plaats voor zijn rekening. Hij hield de nul op het scorebord en finishte in 31,19 seconden. Lennerd Jochems en Noortje-S (v. Dakar VDL) eindigden op de derde plaats.

Sven Van Lent (Cento Lano vh Roelhof Z) en Rik Nauta (Kia Maria vd Potaarde) volgden op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

Pony's 80 cm

Pieter Jan Anthonissen en Sissi Optima (v. Goliath van de Groenweg) wonnen het 80cm voor pony's. Zij sprongen een foutloze ronde in 25,67 seconden. Githa De Bruyn en Okidoki van het Pleintje (v. Ten Ankers Jerolianca) eindigden op de tweede plaats. Aure De Schrijver en Orchids S Bolero (v. Justice) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 29,03 seconden.

1m20 paarden 

In het 1m20 won Caro-Belle De Hornois. Zij reed OO Seven vd Molendreef (v. Jamal vd Heffinck) foutloos door het parcours in 32,67 seconden. Lynn Leys en Chantilly Z(v. Chapultepec La Silla) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 32,99 seconden. Sander Vermeiren en Easy Dith (v. Tamura van't Heike) eindigden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 33,21 seconden. 

Giel Vangeebergen (Gazelle) en Evelyne Mees (Double van de Moerhoeve) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten