Met In And Out DB (v. Elvis Ter Putte) reed Goffinet de winnende tijd van 30,47 seconden in deze 1.20m proef. Hiermee was hij Solene Paris te snel af. Zij kon rekenen op Gimsteinn Les Hauts (v. Cider Les Hauts) om foutloos over de finish te rijden in 30,52 seconden. Laurine Thijs en Kizzy-Jane (v. Vittorio) vervolledigden het podium in 31,02 seconden.

Yoni Van Santvoort (Kinky Girl) reed naar de vierde plaats. Cecile Aarslev Papsoe (Blacks Colluna) werd vijfde. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Marthe Van Gorp (Caprice de Fervac), Aiko Paridaen (Ferrari Quality) en Peppa Fievez (Jackpot). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.10m proef wist Manon De Sloover voor het brons te zorgen. Daarvoor kon ze rekenen op Uomini (v. Portofino) om in 32,65 seconden over de finish te rijden in deze twee fasen special proef. Goud was er voor Rania Ghailani en Erberlina van de Kapel (v. Bustique) die de winnende tijd van 32,07 seconden noteerden. Faye Louise Vosen en Calgary 56 (v. Calgary 56) werden tweede met een tijd van 32,56 seconden. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Yara Coppe (Paminica VDS), Noeh Orak (Governor Dk Z), Louis Mahieu (Play Girl Jmg & Freedom de Hus), Antoni Draga (Getricia II & Ivilette van Beek). 

Klik hier voor de resultaten.