Goffinet's Euptric Van Beek sprong in een omloop tegen de klok een foutloze ronde in 54,42 seconden. Victor Bettendorf kwam met Simolo de La Roque Z en 54,90 seconden in de buurt van die tijd maar moest zich tevreden stellen met de tweede plaats. Het brons was voor Marie Demonte en Drisse du Phare. Zij klaarden de klus in 56,12 seconden. 

Gregory Wathelet en Ace of Hearts eindigden in deze proef op de zevende plaats. 

In het andere deel van de proef was Thibeau Spits de hoogst genoteerde Belg op een derde plaats. Met onder het zadel Juragold Bormes klopte hij af op 56,42 seconden. De winst was voor Chloe Aston. De Britse amazone zette met Amigo T de winnende tijd neer van 54,71 seconden en was daarmee iets iets minder dan een seconde sneller dan Sean Monaghan, die met Ems Adelaide tweede eindigde.

Naast de derde plaats nam Thibeau Spits ook de zevende plaats voor zijn rekening met King Van Essene. 

In de 1.35m proef was de winst voor de Portugese Mandy Mendes Costa. Met El Tintoreta T en een tijd van 57,02 seconden stootte ze op het laatste nippertje Gregory Wathelet van de troon. Hij eindigde met Sandero en een tijd van 57,42 seconden op plaats twee. Chloe Aston en F Termie R12 maakten de top drie compleet. 

Francois Mathy Jr en Classical de Kreisker sprongen naar de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten.