In de CSI3* 1.30m rubriek reed Thierry Goffinet met het fokproduct van Pieter Van Geel, Mojito van de Meiboom (v. Malito de Reves), naar een tweede plaats in 54,98 seconden. Met de hengst Greco Sitte (v. Button Sitte ET) nam hij ook de derde plaats voor zijn rekening en noteerde een tijd van 55,34 seconden. Marta Hughes-Bravo ging met de overwinning aan de haal. Hughes-Bravo kon rekenen op Miss Belgium 111 (v. Der Senaat 111) om de winnende tijd van 53,58 seconden te rijden. 

Francisco Rocha (C Berriz Z) nam genoegen met de vierde plaats. Helen Rees (Bianca du Rouet) verzekerde een vijfde plek. 

Ook in de CSI3* 1.35m proef was het opnieuw Thierry Goffinet die voor sterke Belgische verdediging wist te zorgen. In het zadel van Centanetti (v. Centadel) reed hij in 57,62 seconden naar de tweede plaats. Julies Orsolini verzekerde de eerste plaats. Met de achttienjarige Qlandestin Sas (v. Elan La Cour) zette hij de winnende tijd van 57,10 seconden neer. Francisco Rocha en Lorde Do Belmonte (v. Clyde Lvb Z) sprong naar een derde plaats. Het duo reed over de meet in 57,80 seconden. 

Aidan Killeen (Helianthus H) werd vierde. Laura Renwick (Claretina) volgde op de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.