Thierry Goffinet en Kastafiore DB (v. Casallco) wonnen deze proef in een tijd van 23.98 seconden. Floor Porters en Scarlett O'Hara N89 Z (v. Stakkato Gold) werden tweede in een tijd van 24.26 seconden. De derde plaats was voor Jack Ansems en Queen van het Voortveld (v. Andiamo Z) in een tijd van 24.85 seconden. 

Constant Van Paesschen (Gaia Val Henry) werd vierde. Dayro Arroyave (Quintana For 'T Zonneveld) werd vijfde.

De zesde plek was voor Guy Janssens (Energy Van 'T Breezerhof Z). Kevin Gielen (Luna Van De Zeilhoek) en Nick Verlies (Dopamine Z) werden zevende en achtste.

Klik hier voor de resultaten

Iets vroeger op de dag kwam de 5 jarige aan de start. De winnaar van die proef was Hermano Assis Marin (Herriot Z) in een tijd van 26.11 seconden. Robin Van Thillo (Leonardo van de Kapel) werd tweede in een tijd van 26.42 seconden. Jamie Landers (Dukhan 3) werd derde in een tijd van 26.55 seconden. 

In deze proef wist Jack Ansems (Celine Z) de vierde plaats te bemachtigen. De vijfde plaats was deze keer voor Geert Adriaensen (Mufasa Z).

De verdere top tien werd ingekleurd door de Belgische combinaties waaronder Joyce Fries, Katrien Nijs, Kevin Gielen en François Bossu.

Klik hier voor de resultaten