Thierry Goffinet kon rekenen op Kacharel DB (v. Vigo D'Arsouilles) om in 36,20 seconden naar de overwinning te rijden. Hiermee was hij Juan Carlos Rodriguez Fernandez en Graf de Maeza (v. Vigo d'Arsouilles) te snel af. Het duo finishte tweede in 36,22 seconden. Ook de derde plek was voor Juan Carlos Rodriguez Fernandez. Daarvoor kon hij rekenen op Guy de Maeza (v. Vigo d'Arsouilles) om in 36,90 seconden over de meet te rijden. 

Hugo Lemarchand en Quatrain Optima (v. Kannan) werden vierde en verwezen hiermee hun landgenoot Amanda Jacucci Merle met Gralain AA (v. Quercus du Maury HN) naar de vijfde plek. 

Tenslotte waren er nog twee andere Belgische klasseringen voor wederom Thierry Goffinet (Chaccolina 9) en voor Loris Berrittella (Kissinger Hero Z). 

Weer prijs voor Goffinet bij de 7-jarige paarden 

In de rubriek voor de zevenjarige paarden doet Goffinet het opnieuw en verzekerde hij weeral een overwinning! Hiervoor kon hij rekenen op Jamaique DB (v. Toulon) om in 31,60 seconden als winnaar te eindigden. Victor Laudet en Folie de Chalusse (v. Quantum) werden tweede in 32,05 seconden. Anouk de Ruijter hield de Nederlandse eer hoog met Tinka's Boy Jr. W Z (v. Tinka's Boy) in een tijd van 32,59 seconden. 

Santiago Nunez Riva en Vendetta de Capellan (v. Vidar) eindigden vierde en Emma Stoker met Cassius Clay (v. Comme IL Faut 5) werden vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.