Op dinsdag was Goffinet zijn ronde bij de zesjarigen met New Star by Classic Z (v. Number One d'Iso Un Prince) goed voor een tweede plaats nadat het duo finishte in 57,82. Met Lucky Fee nam de Belg een zesde plaats in beslag. Nog net binnen de geplaatste combinaties was er een twaalfde plaats weggelegd voor Groupie Semilly (v. Andiamo Semilly). 

Gemma Stevens was duidelijk te sterk voor de concurrentie in deze proef en reed in 53,51 naar de winst met Cinsey Blue PS (v. Cinsey). 

Bekijk de uitslag hier

Vandaag kon de Belg alvast rekenen op Megamix N (v. Aganix du Seigneur) om weer de top tien te betreden. Het duo veroverde een achtste plaats. Winst was er voor de Portugees Goncalo Ribeiro Pinto in het zadel van Non Catch Me Z. 

Bekijk de uitslag 5YO hier

Lucky Fee ging woensdag bij de zesjarige paarden op kop. Met Goffinet in het zadel vlamde de merrie over de finish in 35,39. Ze lieten dichtste achtervolger Victor Bettendorf's tijd met Gaviotta Pommex Cdl (v. Gangster de Longchamps) verbleken, hun tijd van 38,02 was goed voor zilver. Rafael Dinis Rocha volgde op voet en kwam over de eindmeet in 38,78 op de rug van Magico. 

New Star by Classic Z reed onder Goffinet naar een vijfde plaats. 

Bekijk de uitslag 6YO hier