In de rubriek voor de zesjarige paarden was het Thierry Goffinet die naar een vierde plaats sprong. In het zadel van New Star By Classic Z (v. Number One d'Iso Un Prince) reed hij over de finish in 56,71 seconden. 

Winst was er voor Jules Orsolini met Lipton (v. Glasgow W vh Merelsnest) die de winnende tijd van 53,06 seconden neerzetten. Laura Renwick volgde op de tweede plaats met Nfs Angelina in een tijd van 55,71 seconden. Titouan Schumacher vervolledigde het podium met Maybe Brimbelles Z (v. Montender). Het duo tikte de klok af op 56,47 seconden. 

Bij de zevenjarigen zorgde Simon Prouvé voor een Belgische klassering. Met Bobby Prova Z (v. Billy Congo) reed hij over de meet in 62,49 seconden. 

Laura Renwick en Kosmos A (v. Arezzo VDL) mochten de ereronde leiden in deze rubriek. Zij noteerden de winnende tijd van 56,05 seconden. Megan James zette de Britse zegereeks verder en reed met Diatender TW (v. Nintender) naar een tweede plaats in 60,30 seconden. Ook op drie was Laura Renwick terug te vinden. Met Kingphin (v. Phin Phin) vervolledigde ze het podium in 61,80 seconden. 

Klik hier voor de resultaten.