Bij de vijfjarigen hield Guy Beyers de concurrentie achter zich met de zoon van Bamako de Muze, B Cortez du Sud Z. Het duo bleef als enige foutloos onder de 29 seconden en verwees zo Dominique Joassin met de sBs-hengst, Lj Corssini (Cornet Obolensky) naar de tweede plaats. Thierry Goffinet verzekerde een Belgisch podium in het zadel van Megamix N (Aganix du Seigneur).

Het paar werd opgevolgd door Helena Beyers die met Rosalin du Sud (Mithras de Regor) voor bleef op Mylen Kruse en Shooter Star (Stolzenberg).

Thierry Goffinet zette zijn sterke prestaties verder in de rubriek voor zesjarigen. Samen met New Star By Classic Z (Number One d'Iso) sprong Goffinet naar de winst. Het paar verwees Graham Grant met Kastafiore DB (Casallco) ,op minder dan een halve seconde, naar de tweede plaats. Thomas O'Brien vervolledigde het podium met de zoon van Corland, Ziltino. Net buiten het podium strandde Hanne Mertens met Cabernet Di Fer Z (Cicero Z) foutloos op de vijfde plek.

Bij de zevenjarigen moest Cyril Cools voorrang verlenen aan de Duitse amazone, Sophie Hinners en haar KWPN-merrie, Kishaniki (Latour Vdm). Cools volgde op de tweede plek in het zadel van Coryfee T&L Z (Corydon Van T&L) terwijl landgenoot Tom Dhaeyere het podium afwerkte met Pyta Van de Oude Heihoef (Diamant de Semilly). 

Net buiten het podium sprong Christophe Vanderhasselt met Popeye Van 't Klavertje Vier (Cornet Obolensky) foutloos naar de vijfde plaats. Cyril Cools plaatste zich eveneens op de zesde plek met de BWP-merrie, Pippa Fine Van T&L.

Alle resultaten