Een ruime tijd stond Thibeau Spits op kop van het klassement in de 1.40m CSI3* rubriek. Enkel Andres Vereecke  en Biarritz des Hauts Droits konden de chrono van Spits nog verbeteren. Zogezegd, zo gedaan , maar helaas voor de combinatie viel daarbij één balk uit de lepels. Spits won zo de rubriek voor Ibrahim Hani Bisharat met de 12-jarige SF-merrie, Astuce du Cellier LA (Ogano Sitte). De top drie werd afgewerkt door Victor Bettendorf met onder het zadel de 8-jarige Vol Ovent D L Roque Z (Vagabond de la Pomme).

Net buiten het podium plaatste Catherine van Roosbroeck zich met Emir du Coeur des Collines (Elvis ter Putte) foutloos op de negende plaats voor landgenoot Gilles Detry met Double O Seven PL (Ugano Sitte).

Evelyne Putters scoort podiumplaats in CSI2* 

Eerder sprong Eveylne Putters met haar 10-jarige Mi Amor Van 't Eigenlo (Diamant de Semilly) foutloos naar de derde plaats in de CSI2* 1.40m proef. De winst kwam daarbij op naam van Paul Delforge met Uschka du Tassier (Air Jordan). Joao Victor Castro volgde op de tweede plek met Dandy de la Rose (Vagabond de la Pomme).

Uitslagen