Pieter van den Bergh snelde naar de winst in de youngster tour finale.  Samen met Karlo van de Kapel (Mithras de Regor) bleef hij nipt voor op Rania Dindane met Diabolique TMS Z (Diamant de Semilly). Samen met de merrie uit de fokkerij van Tal Milstein Stables bleef Dindane, Maartje Verberckmoes met Lamira ES (Golden Dream) voor.

In de 1.10m rubriek liet Thibaut Behaegel het Belgisch volkslied klinken na afloop. Behaegel won de rubriek met Willy Van Impe's Janis van Schuttershof (Kashmir van Schuttershof). Het paar was bijna twee seconden sneller dan Justine Blontrock met Johnny Boy. Samen met haar zoon van Harley VDL won de Vlaamse gisteren nog de proef. Roy van Beek vervolledigde het Belgische feest in deze proef met een derde plaats. Van Beek werkte het podium af op de rug van Calisto R Z.

De 1.20m winst kwam op naam van Elisa Marlene Von HAcht met Perth 8 (Perigueux). Het paar werd opgevolgd door Pinja Varsanpaa met High Society WS (Up to Date) op twee en Ella Van Hoydonck met Orsa van 't Kruis (Chippendale Z) op drie.

alle resutlaten