In het 1m40 voor Junioren sprong Rik Nauta met Kia Maria vd Potaarde (v. Numero Uno) naar een top vijf klassering. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 56,67 seconden. 

De overwinning ging naar de Braziliaan Leandro Jose Abrahao. Hij reed Virtual Boy de Sheloa (v. Quality Touch) foutloos rond in 55,59 seconden. Voor Claudia Moore (Dos Moi Tout de Clairbois) en Sophie Evans (Florida van Maarle) was er een tweede en derde plaats. 

In het 1m10 voor pony's kwam de beste Belgische prestatie van Noah Tondeur en Mac. Zij slaagden erin om een foutloze ronde te springen en moesten enkel de Duitse Amy Helfrich voorlaten. Myrtle Steel John Hallion en Quantico vervolledigden de top drie. In het 1m20 voor pony's reed Emiel Duchene naar een top tien klassering. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Orchid's Relando (v. Kanshebber) was hem de achtste plaats opleverde. 

Het hoofdnummer van de dag was een 1m50 rubriek voor U25 ruiters en daarin reed Abdurakhmon Abdullaev naar de overwinning. Hij slaagde erin om met Quintair (v. Quintero) de nul te behouden en klokte af in 62,43 seconden. Philipp Schulze Topphoff en Clemens de la Lande (v. Comme Il Faut 5) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 62,64 seconden. Thibault Philippaerts en Derby de Riverland (v. Kannan) waren goed voor de derde plaats na een foutloze ronde in 62,85 seconden. 

Ruben Dario Ramirez Zilli (Cornet Blue PS) en Michael Pender (Hhs Calais) vervolledigden de top vijf.

In het 1m35 voor Young Riders tot slot reed Tim Prouve op het podium. Hij kon in het zadel van Bonne Amie (v. A Big Boy) een foutloze ronde springen in 73,36 seconden. Dat leverde hem de derde plaats op. Claire Putters en High Fly Special (v. Chacco-Blue) volgden op de vierde plaats.

Klik hier voor alle resultaten