In de CSIYH voor 6-jarige paarden sleepte Stephex rider Kendra Claricia Brinkop de overwinning in de wacht op de rug van Oak Grove's Heartthrob (Heartbreaker). Met een verschil van nog geen seconde reed Dominique Hendrickx met Qallas de Septon naar een tweede plaats. Op drie volgde Shoorendran Nageswaran met Lysha.

Vlak naast het podium meer Belgisch feest. Kris Christiaens plaatste zich op een vierde plaats met Quitero Z (Quickly de Kreisker), voor Toon Maes die met London's Blue Girl PS (Carembar de Muze) naar een vijfde plaats sprong. Hendrickx reed overigens nog een tweede maal in de prijzen. Met Happy Dreamde Septon (Happy Felix Hero Z) klasseerde de nummer twee zich ook op de zesde plaats.

Thibault Philippaerts en Cristal Claire geven concurrentie ruim het nakijken in 7-jarigen proef

Door als enige combinatie de nul te houden in een tijd onder de 41 seconden, mochten Philippaerts en Cristal Claire het goud mee naar huis nemen. De tweede plaats was voor Eduardo Pereira De Menezes met Kadans Van Perbeemd (Grand Slam), gevolgd door Kim Emmen die op de rug van Kaiser Dmh (Cardento) naar een derde plaats reed. 

Michael Hughes eindigde met First du Murger (Kannan) op een vierde plek, voor Emiliano Liberati die met de Vigo d'Arsouilles dochter, Aruba Island de top vijf compleet maakte.

Verder reed Rik Hemeryck met Quorail de Choizy Z (Quickly de Kreisker) ook in de prijzen. Hemeryck mocht de achtste plaats voor zijn rekening nemen. De nummer één volgde daarna achteraan de prijsuitreiking nog een tweede maal. Met Kapatero-F (Zapatero) was Philippaerts ook goed voor de elfde plek.

Uitslag CSIYH 6Y

Uitslag CSIYH 7Y