Henk van de Pol was op zijn beurt goed voor de tweede plaats. Zijn BWP-er No Fathers Girl (v. Verdo Gaio) kwam niet in de buurt van het hout en stopte de chrono na 36,97 seconden. Kars Bonhof maakte het Nederlandse feestje compleet. Hij rekende op Ivoor TN (v. Eldorado vd Zeshoek) om in 37,21 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde hem de derde plaats op. 

Kendra Claricia Brinkop werd de beste amazone op de vierde plaats. Zij rekende op Ma Belle (v. Ugano Sitte) om in 37,82 seconden een foutloze ronde te springen. Mariano Martinez Bastidao en Quark de Preuilly Z (v. Quaprice Bois Margot) werd vijfde na een mooie nulronde in 38,01 seconden. 

Andres Vereecke werd de beste Belg op de vijftiende plaats. Hij kreeg met Ona van de Begijnakker (v. Comme Il Faut) twee springfouten in de barrage. 

In het 1m35 van de CSI4* competitie verdedigde Estelle van Tricht de Belgische eer. In deze rubriek die rechtstreeks op tijd gesprongen werd, nam ze de twaalfde plaats voor haar rekening. In het zadel van Kapiche (v. Freestyle) kon ze de nul behouden en klokte ze af in 72,10 seconden. In het 1m30 van de CSI4* competitie was Manuel Thiry de beste Belg. Hij reed Argentina de la Marchette (v. Acajou de la Marchette) naar de zesde plaats door in 33,66 seconden een foutloze ronde te springen. 

Klik hier voor alle resultaten