In de eerste ronde kwamen Peder Fredricson en Olivier Philippaerts aan de start. Philippaerts zadelde zijn trouwe H&M Legend of Love (v. Landzauber) om in 72,30 seconden naar de finish te rijden. Fredricson reed Hasson WL (v. Hip Hop) zowel in de eerste als in de tweede ronde foutloos doorheen het parcours. In de tweede ronde kwam Philippaerts niet meer van start voor het team, Malin Baryard-Johnsson nam zijn plaats in. Ook zij reed een foutloze én snelle ronde in het zadel van H&M Indiana (v. Kashmir van Schuttershof) en verzekerde zo de overwinning voor haar team. 

De Scandinavian Vikings met Evelina Tovek en Henrik von Eckermann volgden op de tweede plaats. Riesenbeck International met Christian Kukuk en Philipp Weishaupt maakten de top drie compleet.

In de individuele competitie reed Olivier Philippaerts naar de overwinning. Hij kon in het zadel van H&M Miro (v. Diamant de Semilly) de snelste foutloze ronde springen (68,40 seconden). Henrik von Eckermann en King Edward (v. Edward) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 69,00 seconden. Ook de derde plaats in het individuele klassement ging naar Zweden: Malin Baryard-Johnsson haar snelle tijd leverde haar en H&M Indiana (v. Kashmir van Schuttershof) de derde plaats op. 

Marcus Ehning (Stargold) en Victor Bettendorf (Simolo de la Roque Z) vervolledigden de top vijf. 

Pieter Devos eindigde met Mom's Toupie de la Roque (v. Kannan) net buiten de top vijf op de zesde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 71,13 seconden. Abdel Said en Bonne Amie (v. A Big Boy) konden zich op de twaalfde plaats klasseren. 

Klik hier voor alle resultaten