Wim Vinckx nam de tweede plaats voor zijn rekening. Met Uri van de Kattevennen Z (v. Uricas vd Kattevennen Z) onder het zadel, slaagde hij erin het hout onaangeroerd te laten. Het duo stopte de chrono na 31,60 seconden. Tom Verduyn en Qonquest de Rigo (v. Fantomas de Muze) maakten de top drie compleet. Deze combinatie sprong een foutloze ronde en klokte af in 32,77 seconden.

Wim Vinck nam niet enkel de tweede maar ook de vierde plaats voor zijn rekening. Dit keer zadelde hij Gentle van de Kattevennen Z (v. Gentleman) om in 33,36 seconden een foutloze ronde te springen. Jeroen Verschueren en Q-One van het Goorboshof (v. Breemeersen Adorado) vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 33,62 seconden.

Bij de 6-jarigen op zondag was Marthe Heudens de beste met Riesling van't Eikhof (v. Emerald). Heudens, die op zondag ook de Grand Prix van Lier op haar naam schreef, sprong dit keer een foutloze tweede fase in 33,59 seconden. Pascal Van Laethem en Loustic du Grand Breux volgden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 34,12 seconden. Wim Vinckx eindigde op de derde plaats. Hij rekende hiervoor op Happy Girl Vaudival (v. Nervoso).

Eva Coluccio (Cigaristo JVH Z) en Jelle Geysen (Ridge Blue G) eindigden vierde en vijfde.

Bij de 6-jarigen op zaterdag reed Steven Vermeir naar de overwinning. In het zadel van Amour pour Toujours NS Z (v. Aganix du Seigneur) kon hij een foutloze tweede fase springen in 31,87 seconden. De rest van het podium kwam in handen van Thomas Mertens. Voor de tweede plaats haalde hij C'est Jolie vh Molenhof Z (v. Cicero Z van Paemel) van stal, voor de derde plaats rekende hij op Marlinka (v. Alezan).

Tom Sneppe (Cressida II Van De Lentakker Z) en Cedric de Maertelaere (Libelle Ssb) namen de vierde en vijfde plaats mee naar huis.

In het 1m35 op zondag tot slot verzekerde Laurent Thirion zich van de overwinning in het zadel van I Am Star Du Long Chene Z (v. I Am Moerhoeve's Star). Het duo kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 34,67 seconden. Florence Nicaise en S&L Motown (v. Casall) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ze lieten het hout onaangeroerd en finishte in 34,83 seconden. Karl Lacus maakte de top drie compleet. Hij rekende op Jema du Mayeur El (v. Fidelgo du Houssoit) om in 35,23 seconden een foutloze ronde te springen.

Yves Simon (Jeuzolympix des Simes) en Pieter De Backer (Nesquick van de Backershoeve) vervolledigden de top vijf.