Steve Auwers mocht met Extreme M (v. Valliant) de ereronde leiden in de 1.30m proef. Hij noteerde de te kloppen tijd van 55,50 seconden in deze rubriek rechtstreeks op tijd. Johnny Stevens zat hem op de hielen en volgde met Dice (v. Diarado) op de tweede plaats in een tijd van 56,56 seconden. Het Belgische podium werd vervolledigd door Peter Boelens met Omega van de Vrombautshoeve Z (v. Ogano Sitte) in een tijd van 56,59 seconden. 

Colien Elzner (Casanova) werd vierde. Age Flapper (Jardorette J) volgde op de vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Robin van Thillo (Savannah), Johnny Stevens (Huppy Boy Z), Nina de Backer (Oui Oui van 't Steentje), Kim Keymis (Dibaja OH) en tot slot voor Ines Van den Bosch (Jade van Dorperheide). 

In de 1.40m hoofdrubriek waren er top tien klasseringen voor Jorich Spits (Miss Mathilde S.V. de Reve), Patrick Jonkmans (Kamiel VH Langwater) en voor Ines Van den Bosch (Vedette). 

Ook was het de beurt aan de jonge paarden vandaag op Nederlandse bodem. Bij de zevenjarigen sprong Alexander Housen (Fides du mas Garnier) sprong Alexander Housen naar een top tien plaats.

In de rubriek voor de zesjarige paarden waren er een heleboel Belgische top tien klasseringen. Tom Sneppe (Camille van de lentakker Z) sprong naar een mooie tweede plaats. Jelle Van der Schraelen (QT van't Paradijs) werd vijfde. Astrid Rooms (Quaresma van 't Paradijs), Rik Heylen (Lentedame) en Matthias Hens (Quiero) klasseerden zich ook nog in de top tien. 

Bij de vijfjarige paarden namen Johnny Stevens (Jackpot van de Pluimert) en Gilles Van Hamme (Rimini 111) een top tien klassering voor hun rekening. 

Klik hier voor de resultaten.