Steve Auwers kon rekenen op Extreme M (v. Vaillant) om in 27,92 seconden naar de overwinning te rijden. Nico Baerts volgde hem op de voet en snelde met Casilias Z (v. Crowntano Z) in 28,70 seconden naar het zilver. Gilles Borgonjon en Kojak VVB (v. Nabab de Reve) verzekerde brons met een tijd van 29,07 seconden. 

OIivier Philippaerts (Etna du Chateau) nam genoegen met de vierde plaats. Hiermee verwees hij Patrick Jonckmans (Kamiel Van Het Langwater) naar de vijfde plek. 

Lars Verschueren bovenaan in 1.30m rubriek 

In de 1.30m rubriek was het Lars Verschueren die met Sublime van de Lindehoeve Z (v. Skill Z) de ereronde mocht leiden. Johnny Stevens zat hem op de hielen en snelde met Huppy Boy Z (v. Huppydam des Horts) naar de tweede plek. Nico Baerts scoorde ook in deze proef zeer sterk en verzekerde met Oakley Van De Zavel (v. Thunder Van De Zuuthoeve) een derde plek. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Ellen De Swert (Cantchelaro) en Johnny Stevens (Dive van de Pluimert). 

Marie Maex zorgt voor girlpower in de 1.20m 

Ook in de 1.20m proef was het een bikkelharde strijd voor de overwinning. Uiteindelijk mocht Marie Maex zich kronen tot winnares in het zadel van Lintendra Drum Vh Juxschot Z (v. Le Blue Diamond van 't Ruytershof). Ellen De Swert deed nog een extra schepje girlpower erbovenop en verzekerde zilver met Andretti S (v. Corland). Lars Verschueren vulde met Sublime van de Lindehoeve Z (v. Skill Z) de top drie aan. 

Danny Van Es (Chica of the Lowlands Z) en Koen Gelaude (O Star Van't Roosakker) eindigden vierde en vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.