Finnerty en de zoon van Diamant de Semilly bleven in deze Youngster Tour ruim één seconde voor op Adrianna Ostrowska en de Belgisch gefokte, Stormer van het Bevrijdthof (Inaico). De Poolse bleef met haar BWP-hengst, uit de fokkerij van Frans Kenis, voor op Nick Verlies en Narina 1 W (Thunder vd Zuuthoeve).

Verlies bleef daarbij voor op Pascale Haep die met Macumba Sitte (Fidelgo du Houssoit) voor bleef op Tom Schellekens en Nala van het Zietfort (El Barone 111 Z).

Leonie Peeters is sterkhouder bij zeven-en achtjarigen

In de 1.35m rubriek voor zeven-en achtjarigen hield Stephanie Böhe de concurrentie achter zich met Qualita 8 (Qualito, fokker: Carmen Woitscheck). Het paar bleef net geen seconde voor op Santiago Diaz Ortega en Quenala T (Qualito). Op de derde plaats volgde Sabrina van Rijswijk met de AES-ruin, Mowgli van Polderzicht (Mosito van het Hellehof).

Het duo werd opgevolgd door Julie Zimmerman die met SF-merrie, Holynight Dream (Gentleman IV) voor bleef op Leonie Peeters en Riet Van d' Abdijhoeve (El Torreo de Muze). Voor eigen publiek volgde Patrik Spits met Razzia de Regor (Gino H) voor Joris Vergauwen en Raffinesse (Vigo d'Arsouilles).

Uitslag 5yo

F. © Danny Apers