Dirk Demeersman werd de beste Belg op de tweede plaats. Hij rekende op Innocence vh Meulenhof om in 41,46 seconden een foutloze ronde te springen. Joe Clee en Ballinalard (v. Balloon x Cambridge, f. Breen) vervolledigden de top drie na een foutloze barrage in 42,55 seconden. 

Eugenie Angot (Ceres van het Moeshof) en Duarte Romao (Cooper Z) vervolledigden de top vijf.

Andere Belgische klasseringen kwamen van Gudrun Patteet (Sea Coast Donna vd Windeweg Z), Jeroen Appelen (Monte Blue PS) en Jordy Van Massenhove (Verdiamo Z).

CSI2* 1M35

Eerder vandaag slaagde Maud Pietroniro er al in om de overwinning in het 1m35 op haar naam te schrijven. Ze reed Tip Top One (v. Toulon x Rox de la Touche, f. Lacorre) foutloos rond in 29,40 seconden. Hiermee bleef ze Joe Clee voor die met Pilou (v. Diarado's Boy x Chacco-Blue) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Zij konden een foutloze ronde springen in 29,71 seconden. Voor Paola Amilibia en Mark 19 (v. Stakkato Gold x San Patrignano Corrado, f. Het Oosterbrook Stal) was er een derde plaats. Zij konden alle balken in de lepels laten en klokten af in 29,99 seconden. 

Julie Houtzager-Kayser en Christian Weier (Brix 19) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Marinus den Doelder (Levi Hc Z) kon zich ook nog op de tiende plaats klasseren. 

1m20

In het 1m20 namen de Belgische ruiters de overhand. Anna Overmeire reed Montana de Winghe (v. Calvaro x Calypso II) naar de overwinning door in 51,25 seconden een foutloze ronde te springen. Kasper de Boeck en Gerenia (v. Cantos) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 54,34 seconden. Lea Baltus (Ilot-Blue van Wegen), Febe Reners (Carlton vd Berghoeve) en Steeve Meurisse (Babe van de Wolfsakker Z) eindigden op plaatsen vier, vijf en zes.

Klik hier voor alle resultaten