CSI2* (LR) - 1.45

Hans-Peter Konle wint de proef met Quick-Stepp (v. Coleur). Ze zijn de snelste combinatie in de barrage met bijna twee seconden voorsprong op Felix Haßmann en SIG Captain Ameria (v. Captain Fire). Het is Markus Renzel die met C-Steffra (v. Clarimo) het podium volledig Duits maakt. 

Hans-Dieter Dreher breit er met Arko Junior (v. Arko III) een Duits vervolg aan door net naast het podium als vierde te klasseren. Edward Levy en Uno de Cerisy (v. Open Up Semilly) springen naar een vijfde plaats.

Niklasu Rutschi en de Zangersheide-gefokte Quinao de Chandor Z (v. Qlassic Bois Margot) worden zesde.

Ook Janika Sprunger had een Belg onder het zadel. Met de BWP-gefokte Edward 28-nazaat King Edward wordt ze achtste. 

Onze eigen Annelies Vorsselmans springt een nette foutloze basisronde, maar krijgt met Wilandro (v. Unistar) een strafpunt tegen voor tijdsoverschrijding. Ze worden uiteindelijk zestiende. 

Resultaten


CSI2* - 1.40

Pius Schwizer had een goede vorm te pakken in deze proef, want met Mjanghoj's Constatin Z (v. Cabachon Z) staat hij op het hoogste schavotje. Hans-Dieter Dreher haalt nog een ereplaats binnen, met Cachacco Blue (v. Chacco-Blue) wordt hij hier tweede. Markus Kölz en de Zangersheide-hengst Missile du Buisson (v. Mr. Blue) sluiten het podium af. 

Jan Wernke en Call Me Baby Blue (v. Chacco-Blue) worden vierde, voor Hans-Peter Konle en Zivia H (v. Cassaro 5). 

Noorderbuur Jeroen Dubbeldam en de, werderom Zangersheide-gefokte Bentley Van de Heffinck-nazaat Bonnie M Z worden tiende. 

Ook hier is de hoogste Belgische gerankte Annelies Vorsselmans. Met Firkov du Rouet (v. Baloubet du Rouet) wordt ze hier zeventiende. 

Resultaten