Victor Mariano Luminatti en Air Jumper B Z (v. Air Jordan Alpha Z) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 63,71 seconden. Benny Naessens en Kannavara Z (v. Kannan) namen de derde plaats mee naar huis. Voor hen was ze een foutloze ronde in 69,68 seconden.

Guy Beyers (Of Passion van den Dael) en Gudrun Patteet (Funky Fred Marienshof Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

CSI1* 1m10

In het 1m10 reed Parrine Fannoy naar de overwinning. Zij rekende op Kerna (v. Great Blue) om in 72,85 seconden een foutloze ronde te springen. Evelyne van Vreckom en Kirby vh Valenberghof (v. Echo van't Spieveld) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 73,30 seconden. Laura-Linnea Nyblom en Juicy vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 76,99 seconden. 

Marthe Heudens (Karda van de Vihta) en Capucine Mouton (C La Vie du Ruisseau Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

5-jarigen

In de rubriek voor 5-jarige paarden reed Chloe Aston naar de overwinning. Zij rekende op Sensation White Z om in 71,64 seconden een foutloze ronde te springen. Isidoor van Rompaey en Lexus Odth Z (v. Glock's London) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er ook een foutloze ronde in 71,83 seconden. 

Lucia Le Jeune Vizzini eindigde zowel op de derde (Guja Ste Hermelle) als op de vierde (Kentucky Rose PL) plaats. Cassandra Braeckmans en Lamkel ZE TB (v. HH Messenger) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten