Steeve Meurisse niet te kloppen in hoofdnummer

Steeve Meurisse kon rekenen op de SBS'er Eclatante (v. Dark De La Hart) om de winnende tijd van 72,06 seconden neer te zetten en hiermee de hoofdprijs binnen te slepen. Ook de tweede plaats was voor Steeve Meurisse in deze rubriek. In het zadel van General du Cheri Vivier (v. Caruso de Namoisy) snelde hij in 73,22 seconden naar het zilver. Het podium werd aangevuld door Charlotte André met Charlie de Narcimont (v. Calido) die derde finishten in een tijd van 74,42 seconden.

Eloise Lutgen (Alison Van 't Leeuwerikenhof Z) en Thomas Baijot (Jango Vent D'Espoir verzekerden een vierde en vijfde plek.

Rachel Weber oppermachtig in 1.10m rubriek

In de 1.10m proef verzekerde Rachel Weber met Undi des Neiges (v. Lando) de eerste plaats met een tijd van 68,55 seconden. Nell Guissard en Indy Blue (v. Casco) snelden in 71,05 seconden naar het zilver. Cedric Delcommune en Good Luck D.C. (v. Kashmir van Schuttershof) wisten met een tijd van 74,04 seconden het laatste plekje op het podium te bemachtigen.

Plaatsen vier en vijf waren er voor Stephanie Zakrzewski (Parel d'Edouard Joly) en Thomas Baijot (Jango Vent D'Espoir).