Op zondag ging de winst naar Lauranne Spits. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Carlina DH en klokte af in 30,37 seconden. Hiermee bleef ze Mirthe Schoors voor die met Eveline van Rossemhof op de tweede plaats eindigde. Zij hielden eveneens de nul op de teller en finishten in 32,78 seconden. Charlotte Schröder en Noodles van het Euverenbos namen de derde plaats voor hun rekening. Zij behielden de nul en finishten in 32,92 seconden. 

Senne Schoors (Castor Klepsland Z) en Geoffrey Cobbaut (Nadal) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Zaterdag reed Mieke Ceuterick naar de overwinning in het 1m15 waarin er rechtstreeks op tijd gereden werd. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Indira Jade de Dwerse Hagen en finishte in 56,67 seconden. Leen Van Thielen nam de tweede (Kingston vd Putakker) en derde (Falouche) voor haar rekening. Chandel Bruyndoncx volgde met Watch Out B op de vierde plaats. Stephanie Storms en Just Daddy P vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 60,77 seconden. 

Michael Joly was de winnaar op vrijdag. Hij rekende op Niquita van't Janshof om in 34,35 seconden naar de finish te rijden. Axelle Koninckx en Maaike 111 eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 36,10 seconden. Sébastien Neyt en Lara Croft Z namen de derde podiumplek mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde in 36,88 seconden.

Stijn Van Gorp (Valanna) en Jorien Livens (Habana) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten