Katja Haep en Romy FZ (v. Baltic VDL) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden eveneens een foutloze barrage achter hun naam en stopten de chrono na 34,26 seconden. Dieter Laheyne nam met Pia-Lotta van't Roosakker (v. Comme Il Faut) de derde plaats mee naar huis. Deze combinatie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 34,32 seconden. 

Odile Gierech (Thender van de Zuuthoeve Z) en Brent Gaublomme (Chica VV Z) vervolledigden de top vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden reed Tom Sneppe naar de overwinning. Hij reed Camille van de Lentakker (v. Comme Il Faut) foutloos rond in 32,52 seconden. Peter Boelens en Nobel van de Vrombautshoeve (v. Nabab de Reve) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 35,26 seconden. Richard Kierkegaard en Chiwawa Z (v. Chin M Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,50 seconden. 

Zoe van Houdt (Diamant Z) en Dieter Laheyne (Day Dream vh Waterschoot Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

CSI2* 1m35

IN het 1m35 was Aurelia Guisson de snelste. Zij reed Berlini From Second Life Z (v. Berlin) foutloos doorheen deze twee-fasen-rubriek in 27,13 seconden. Jeroen De Winter en Gretel S (v. Corland) eindigden op de tweede plaats. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en klokte af in 29,61 seconden. Jolien Demeyer en Grande J (v. Clinton I) mochten op de derde podiumtrede plaatsnemen. Zij slaagden erin om een foutloze ronde te springen in 33,16 seconden. 

Bart Anthonissen (Nauwiska van de Pereboom) en Erika Lickhammer-Van Helmond (I'm a Dancer) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten