Brent de Schrijver kon rekenen op de Zangersheide hengst Liv Good Vd Kattevennen Z om een ongelooflijk snelle ronde van 71,47 seconden neer te zetten en de concurrentie heel ver achter zich te laten. Hannah Nyhaug was met KWPN'er Gezel (v. Zirocco Blue) zo'n 8,64 seconden trager dan Brent en klasseerde zich in 80,11 seconden tweede. Estee Bomeré en de merrie History Van 'T Ameldonk Z vulden de top drie aan met een tijd van 80,94 seconden. 

Lien Van Ende en Curiosity (v. Caretino) werden vierde. Elodie Guillaume en Mirra (v. Baedeker) namen genoegen met de vijfde plek. 

Tot slot waren er nog andere top tien klasseringen voor Belgische springruiters Bart Jay Junior Vandecasteele (Mac Jack Courtier), wederom Bart Jay Junior Vandecasteele (Ballotti), Charline Vanderlinden (Hola de Baudignies) en Jules Denutte (Halinka). 

Prijswinnaars van de showproeven 

Emmy Briers en Qualinka zegevierden in de showclass van 80-90cm voor pony's. Celien Driessen en Espirit VD Wijnhoeve Z wonnen de 80-90cm bij de paarden. Wim Vos en Kentucky schreven de 1.00m proef bij de pony's op hun naam. In de 1.00m rubriek bij de paarden kon Charlotte Bleux met Forlando de Belgische eer hoog houden. 

Klik hier voor de resultaten.