Het 1.35m hoge parcours vormde geen probleem voor Schrijvers en de 8-jarige Kiara (Kannan). Jerome Schmidt zorgde mee voor het Belgisch kleur op het podium en greep brons met Etoille (Corlensky G), een sBs merrie uit de fokkerij van de familie Berens. Schmidt nam ook de vijfde plaats voor z'n rekening in het zadel van de 7-jarige Quamar (Elvis). Het zilver was dan weer voor de BWP-ruin Nash vh Lilleveld (Tonixe, fokker: Stefaan Van Biesen).

In de Grand Prix was Kim Emmen de beste op Imagine. Aurelien Lejeune zorgde voor de representatie van onze driekleur met Capri Z (Catoki) en kwam op vier. De reguliere 1.25m rubriek kwam op naam van Patrick Jonkmans. Op de 6-jarige Vedette van het Langwater Z (Vannan) hield hij Lejeune met Dixit du val'heureux Z (Diamant de Semilly) achter zich. 

Op vrijdag schreef Yana Jansegers de 1.40m hoofdrubriek op naam op de rug van Orlando van de Afspanning. Lejeune werd wederom tweede, dit keer op Capri Z. Joana Bosch won met Frando (Azteca VDL) de 1.30m proef

Resultaten