Op de openingsdag van de Valentijns Tour sprong de Laet al naar het brons met Cataleya 3 (v. Cachas), deze ochtend voegden ze daar nog een vierde plaats aan toe. In een goed gevulde rubriek met ruim veertig deelnemers vond het duo hun weg naar de top vijf. Naast de Laet kon ook Karen Oris haar plaatsen en werd achtste op Nektar de Vauxelles (v. Etoille van 't Oudbos).

De winst was wederom voor de Amerikaanse Genevieve Munson op Chuck Berry 8 (v. Chacco-Blue). De tweede plaats was opnieuw Frans maar kwam deze keer op naam van Mathieu Billot en Eyria Ste Hermelle (v. Upercut Kervec). Het brons ging mee naar Nederland met Lars Kuster op Heaven of Romance (v. Andiamo Z). 

Volledige uitslag

CSI1* 1.10m

De aansluitende rubriek over 1.10m had opnieuw tweede plaats voor Helena Goossens met Ola Kala de Regor (v. Darco). Net als vrijdag moest het duo een Franse combinatie voor hen dulden, deze keer was dat Tanael Rulquin op de Zangersheide hengst Zocalo Ma Z (v. Zandor Z). 

Frederic Marien sprong met Rockeuse de Rialfo (v. Corydon van T&L) naar de vierde plaats, Alyssa Looyens was goed voor zes met Iluna di Cantero (v. Quadrillo). 

Volledige uitslag