Samen met Nicolas Bush' gefokte Zangersheide-merrie, Something Special Z (Singular LS La Silla) sprong Cecilie Aarslev Papsoe naar de winst in de finale voor vijf-en zesjarigen. Limburgs jeugdruiter, Seppe Wouters volgde met Suzanne de Mariposa (Hunter's Scendro) op een tweede plaats. De derde trede kwam op naam van Graham Grant en Nicole Bouilliart's sBs-merrie, Miss Jet Set D.B. (Hunters Scendro).

Dorien Theybers en Darwin van Dream Stables Z (Di Cantero Van ter Hulst Z) wonnen op donderdag de eerste youngster rubriek. De combinatie strandde in de finale net buiten het podium voor Dayro Arroyave en  Paisley Blue PS (Presley Blue).

Valentina Hoeben is sterkhouder in 1.35m CSI2*

Eerder sprong Valentina Hoeben met Pilar Dwerse Hagen (Carlow van de Helle) naar de vierde plaats in de 1.35m CSI2* rubriek.  Vincent Zacharias Bourguignon sprong in deze rubriek naar de winst met Wilfried Timmermans' gefokte, BWP-merrie, Pipa (Iron Man van de Padenborre). Het paar werd opgevolgd door Bernardo Alves in het zadel van Queen van de Warande (El Torreo de Muze).


Belgische resultaten Lier (F. © Danny Apers)

CSI2* - 1.35m Azelhof (BEL)

CSIYH* 5/6YO - 1.05/1.15m Azelhof (BEL)