In de finale voor 7-jarige paarden kwam de beste Belgische prestatie van Seppe Wouters, die met Kegerona van Beek tweede eindigde. De winst was voor de Nederlandse Cecilie Hatteland met Hattie's Candy Can. Op het podium werden beide combinaties vergezeld door Jan Vanalken en Dakar van de Start. 

Patrick Jonkmans en Picco sprongen naar plaats vier. Hatteland nam ook plaats vijf voor haar rekening met Krian Keyershof.

Ook bij de 6-jarigen was Hatteland bovenaan het klassement terug te vinden. Met Quintano van't Smiske pakte ze zilver en moest daarbij Ruben Houben met Quick Diamant HR voor zich dulden. Zij schreven deze proef op hun naam. Alexander Liefsoens en Vincenzo CL vh Legitahof waren goed voor brons. 

Ivan Dalton en Keep Cool eindigden vierde, voor Jasper Doucé met Claire de Lune. 

Bij de 5-jarigen trok Ivan Dalton aan het langste eind. Zijn Romeulus de Muze was Patrick Jonkmans en Rob Roy te snel af. Het podium werd compleet gemaakt door Birthe Goossens met Stago cc. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Carmen Moors met Cara van de Moorskeshoeve Z en Laura Stotzem met Mefaela G. 

Klik hier voor alle resultaten.