Na afloop van het 1.35m parcours voor zeven -en achtjarige springpaarden stelde de Zweed, Robin Carey zich vooraan de prijsuitreiking op met de zevenjarige Luidam-merrie, Luicruz. Het duo was ruim twee seconden sneller dan Lola De Braekeleer met onder het zadel de achtjarige Oriane de Libersart (VDL Cardento). Tom Sneppe vervolledigde het podium in het zadel van zijn zevenjarige AES-merrie, Pippa Ter Linden.

De Oost-Vlaming verwees zo Anthony Philippaerts en Innocent van het Hulgenrode Z (I'M Special de Muze) naar de vierde plek.

Seppe Wouters domineert bij de vijf-en zesjarigen

Eerder hield Seppe Wouters de winst in eigen land in de rubriek vijf-en zesjarigen. Samen met de zesjarige Emerald-zoon, Kyoto van Duyversputten bleef de Limburgse springruiter voor op Guy JAnsens en Energy Van 't Breezerhof Z (Emerald). Seppe Wouters strandde eveneens op de derde trede van het podium met Devino vd Weretherbach Z (De Flor 111 Z).

Net buiten het podium loodste Krismar Stables-ruiter, Mathieu Bourdead'hui de zesjarige Levall (For Pleasure) naar de vierde plaats terwijl Virginie Thonon met Quinta-W (Eristoff Van de Zuuthoeve) de top vijf afwerkte.

Alle resultaten