Bernardo Alves en de achtjarige dochter van El Torreo de Muze, komende uit de fokkerij van Severin Aerens, bleven als enige foutloos onder de 64 seconden in deze GP-kwalificatie. Alves en zijn BWP-merrie waren zo ruim sneller dan de Brit, Nathan Bullmet BWP-ruin, Milton van Vrijhern (Cupido).

Seppe Wouters en de sBs-ruin, Kalvados Keros (Arezzo VDL, fokker: Gaby Van Daele) vervolledigden de top drie. Het duo was nipt sneller dan landgenoot Sacha Beghuin in het zadel van 't Eirbissenhof's gefokte Livollette (Hos d'O).

In dit klassement strandde Siebe Leemans op de vijfde plaats. Leemans plaatste zich vijfde met zijn 9-jarige KWPN-merrie, Karamella (Plot Blue).

In de top tien plaatsten ook Christophe Vanderhasselt en Constant van Paesschen zich.

Christophe Vanderhasselt volgde in deze ranking op een achtste  en tiende plaats. Vanderhasselt sprong met zijn eigen gefokte, Pimpernel Vitseroel (Numero Uno) foutloos naar de achtste plek. Constant van Paesschen volgde met Just Too Late d'Hof-ten-Bos (Bentley vd Kapel), voor Vanderhasselt samen met Arthuro de Sarlar Z (Breemeersen Adorado).

Alle uitslagen