Hendrik Denutte reed zo naar winst bij de 7- en 8-jarige paarden. Dat deed hij met Nevada Quality Z (Numero Uno) in een tijd van 70,06 seconden. Onze landgenoot niet zo Jonna Ekberg achter zich. De Zweedse werd met Ja Belle Stability (Carembar de Muze) en 70,42 seconden tweede. Het brons was voor Dennis Caubergs die met Oase vd Brouwershoeve (Galisco Van Paemel) foutloos bleef in 70,48 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door de Britse Kerstin Deakin met Qlicious (Cornettino Ask) op vier en de Zweedse Sofia Westborg met Cara 199 (Chapp II) op vijf. 

Verder waren ook Thimo Stegen (Enya Ems vd Padenborre) en Philip Gysbrechts (Clockibou Of Greenhill Z) terug te vinden in de top tien. 

In het 1.40m was het Alexander Müller die met Muse de Bourguignon (Action Breaker) in 28,37 seconden naar de overwinning sprong. De rest van de top drie werd kleurde Amerikaans met Julie Wellens en Greatfull (Congress 4) op twee en Laura Kraut met Galliano VM (Ukato) op drie. Wellens was zo met 29,65 seconden iets meer dan 10 honderdsten van een seconde sneller dan Kraut. 

De Duitser Maximilian Bremicker nam met Clementinchen 2 (Cardenio 2) de vierde plaats voor zijn rekening en bleef zo onze landgenoot Sacha Beghuin voor die met Elcup Van Beek II Z (Elvis Ter Putte) vijfde werd. 

Tenslotte werd Leonie Peeters achtste met Novastar AP (Am Moerhoeves Star).

Klik hier voor de resultaten.