Hiermee deed hij beter dan Kim Emmen die N-Pezi (v. Chellano) naar de tweede plaats reed. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 28,46 seconden. Abdelkader Benharrats (Churchill) en Mohamed Mounir Mehenni (Ristuc du Taillis) eindigden op plaatsen drie en vier na foutloze rondes in respectievelijk 28,54 en 28,62 seconden. 

Lynn Leys en Nieske Balou Ten Doorn (v. Bisque Balou van de Mispeare) vervolledigden de top vijf. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Jill van Wesel (Nic Nac van het Bremenhof), Bart Anthonissen (Elite d'Edouard Joly) en Gilles Reyns (Grappa de Leau).

In het 1m20 reed Lynn Leys naar de overwinning. Zij reed Chantilly Z (v. Chapultepec La Silla) foutloos rond in 24,90 seconden. Pieter Jan Anthonissen en Palma de Mallorca (v. Cornet Obolenksy) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 24,96 seconden. Jill van Wesel en Normandy du Bois (v. C Indoctro) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 25,10 seconden. 

Voor Pieter Jan Anthonissen (Kira-KA) en Stephanie Haelterman (Indiana Jones vh Krekelhof) was er een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten