Sander Geenen reed met de BWP-ruin Lover Boy (v. Thunder vd Zuuthoeve) de winnende tijd van 32,48 seconden in de tweede fase. Patrick Jonkmans was slechts een paar hondersten van een seconde trager en nam genoegen met een tweede plaats. In een tijd van 32,59 seconden reed hij met Oilily White van het Langwater (v. Wiensender) over de finish. Dennis Caubergs rekende op zijn KWPN-merrie Kim om in 33,04 seconden de derde plaats te veroveren. 

Joey Alberti (Giga Alberti) werd vierde. Rob Heijligers (Incitty C) volgde op vijf. 

Klik hier voor de resultaten. 

De 1.15m finale werd gewonnen door Stephanie Peeters en Handsome vd Kopshoeve (v. Del Piero). Zij noteerden de snelste tijd van 27,91 seconden. Hiermee was Peeters zelfs snelheidsduivel Danny Van Es te snel af. Hij kon rekenen op zijn Noor C (v. Bisquet Balou) om in 28,01 seconden over de finish te rijden en zo de tweede plaats in te nemen. Wesley Carmans en Quo Vadis van de brouwershoeve (v. Golden Boy) vervolledigde het podium in 28,98 seconden. 

Elira Asllani (I am Celine) werd vierde. Op vijf volgde Ina Meylaerts (Capitana G Z). 

Klik hier voor de resultaten. 

Het 1.05m werd gewonnen door Kirsten Houben (Genifer). Manon Lambrecks (Andiamo's angel V legita hof Z) schreef dan weer de 95cm op haar naam. 

Klik hier voor de resultaten.