Sam Polleunis en Noukie Z (v. Nabab de Reve) snelden in 40,79 seconden naar de eerste plaats. Saskia Huylebroek en Lennox Van De Zeshoek (v. Eldorado Van De Zeshoek) volgden op de tweede plaats in 41,63 seconden. Freddy Demuynck en Armageddon vh Leeuwerikenhof (v. Amour He van 't Leeuwerikenhof) vervolledigden de top drie. Het duo finishte in 44,21 seconden. 

Gilles Borgonjon en Kojak V V B (v. Nabab De Reve) eindigden vierde. De vijfde plaats werd bezet door Stephan Verschuere met Flash van het Watergoed (v. Houston). 

Freddy Demuynck wint in 1.40m 

In de 1.40m proef die eveneens meetelde voor de H&H Ranking kon Freddy Demuynck de hoofdprijs binnen slepen met Aimar van het Polderhof (v. Kashmir van het Schuttershof) in 32,11 seconden. Frederik Cattebeke volgde op twee met Oscar vd Bisschop (v. Diamant de Semilly) met een tijd van 32,62 seconden. Iris Vanderschueren kon rekenen op Bijoux Z (v. Balougran Z) om het brons te verzekeren in 33,10 seconden. 

Adeline Lefevre-Bigault en Caricles Ste Hermelle (v. Alezan) werden vierde en Bertrand Genin met Check Up (v. Cachas) eindigden vijfde. 

Sam Polleunis wint opnieuw in de 1.35m rubriek 

Ook in de 1.35m proef was de overwinning voor Sam Polleunis. Daar verzekerde hij met de BWP'er Oase Van De Brouwershoeve (v. Galisco Van Paemel) een eerste plaats met maar liefst vier seconden voorsprong. Polleunis tikte de klok af in 61,25 seconden. Clément Fortin en Calvados des Vergers Z (v. Clapton VDL) volgden op twee in 65,10 seconden. Bertrand Genin en Top of the Bill N89 Z (v. Tangelo vd Zuuthoeve) vulden het podium aan in 67,03 seconden. 

Elisa Pietteur en Nirvana de la Pomme (v. Alezan) werden vierde. Charlotte Lutz met Odin van 't Merelsnest (v. Vigo D'arsouilles) waren goed voor een vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten.