Leonie Büttel en Jevenda (v. Verdi TN) volgden op de tweede plaats. Deze Duitse combinatie kon eveneens de nul behouden en klokte af in 40,84 seconden. Gianni Govoni en Kir Royaal Delta Mossel Z namen de derde plaats voor hun rekening. De Zangersheide merrie kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 40,95 seconden. 

De beste Belgische prestatie kwam van Roy Van Beek. Hij reed Diamant de Quidam (v. Diamant de Semilly) foutloos rond in 42,88 seconden. Dat leverde hem de vierde plaats op. Elizabeth Bates (Heartbeat W) maakte de top vijf compleet.

Eerder vandaag kon Roy van Beek ook al het 1m35 op zijn naam schrijven. In deze rubriek van de CSI3* competitie werd er in twee fases gesprongen. Dit keer zadelde hij Celebrity H (v. Comme Il Faut) om in 27,19 seconden zonder springfouten naar de overwinning te springen. Elisabeth Meyer volgde op de tweede plaats. Haar Clearfeary (v. Clearline Z) liet alle balken in de lepels en finishte in 28,11 seconden. De top drie werd vervolledigd door Gianni Govoni (Highway). 

Klik hier voor de resultaten