Hij bleef zo de Pool Adam Grzegorzeweski voor die met de Farfelu de Muze dochter Fanfreluche de Rialfo Z in 68.73 seconden naar een tweede plaats reed. De Zweedse amazone Malin Parmler en haar Immer Fortuna (Berlin) zien we dan terug op de derde plaats met een tijd van 69.80 seconden. 

Een nette vierde plaats is er voor Thierry Goffinet en zijn Espoir de la Loisne (Indoctro). Het tweetal noteerde en keurige foutloze ronde. Voor Nederland greep John Steeghs een vijfde plaats met Champion PS Z. 



In de CSI1* over 1.20m zien we nogmaals een podium plaats van Yenthe Schrijvers. Schrijvers presteert de hele dag al en gaat vanavond naar huis met diverse prijzen. Zij sluit haar dag af met een knappe tweede plaats in het zadel van Horfee DH Z. Met deze Heavy Metal nakomeling weet ze zich knap staande te houden met een tijd van 66.54 seconden. De Australische Georgina Harvey Lazarus stuurde Night's Watch (Coratio) in 65.62 seconden naar de overwinning. Als derde vinden we dan voor Frankrijk Valentine Auguin met Criquet du Phare. 


Resultaten