Tom Schellekens kon rekenen op Fiarabo (v. Diarado) om de winnende tijd van 70,20 seconden in een foutloze omloop neer te zetten. Hiermee was hij goed voor een eerste plaats. Emeric George en Chopin des Hayettes (v. Radco d'Houtveld Sbs) volgde op de tweede plaats met een tijd van 72,28 seconden. Roy van Beek en Chacco Me Biolley (v. Chacco Blue) vulden de top drie aan met een tijd van 73,79 seconden. 

Victor Mariano Luminatti en Idette (v. Eldorado van de Zeshoek) eindigden vierde. Robinson Maupiler en Dali de La Lande (v. l'Arc de Triomphe) namen genoegen met de vijfde plek. 

Andere Belgische klasseringen waren er hier voor Jos Verlooy (Nixon Van'T Meulenhof), Karel Cox (Esteluna Cl Z), Andres Vereecke (Kingston Van Paemel) en Aurelia Guisson (No Limit vh Legita Hof Z). 

Twee keer prijs voor Melanie Gelin bij 6-jarigen 

In de rubriek voor de zesjarige paarden verzekerde Melanie Gelin zowel een derde als een vierde plaats. Met Qatar B (v. Quiran) reed ze in 28,68 seconden naar de derde plek en in het zadel van Freeman Heureka Z (v. For Pleasure) werd ze vierde. 

Loic Cannaert (Zarabella Z) en Julien Macedoine (Qugana) maar ook Maria Magdalena Celotto (Clearnice C&T Z), Kirsten Rombouts (Souplesse Z), Andres Vereecke (Quartier van de Begijnakker) en wederom Maria Magdalena Celotto (Carisma Chabus Z) zorgden nog voor Belgische klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten.