In de CSI1* 1m15 proef was er voor Robin Vermeir zelfs goud én zilver. Haar Ottawa Vh Verbrandgoed zette de snelste nulronde neer in 60,63 seconden en deed daarmee net één tiende van een seconde beter dan Kristal Sparkle Van Begeveld, die haar het zilver opleverde. Het brons was voor Nicolas Lambrecht met Just Energie en een tijd van 61,59 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Elizabeth Cunningham met Gicco en Liesel van Mechelen met Cirus de Virton. 

In het CSI2* 1m35 werd er gereden over twee fazen. De winst was voor Pius Schwizer die dankzij Diane de Launay de ereronde mocht leiden. De rest van het podium kleurde Belgisch met Jessica Geurts en Harkito van den Berg op twee en Sacha Beghuin met Fuptricia Van Beek op drie. 

Patrick Lemmen en Exit Remo eindigden vierde, voor Wim Vinckx met Gentlemen Van Loheky. 

Tenslotte liet Estee Bomere de Brabançonne weerklinken in de 1m25 proef. Haar Helios Van't Hemelszoet klaarde de klus in 27,62 seconden en was daarmee Elke Appeltans met Falve te snel af. Zij eindigden op een eervolle tweede plaats. Het brons was voor Logan Fiechter met E Hoodstock Z en een tijd van 29,69.

Jersey Kuijpers kon voor de vierde plaats rekenen op Jk Horsetrucks Quanta Questa. Martina Riesel en Ice Cream maakten de top vijf compleet. 

Klik hier voor alle resultaten.