Het 1.40m hoge parcours vormde geen probleem voor de dochter van Jarnac. Het duo finishte op twee, na een sterke Cindy Perdaen. De plaatselijke amazone bracht Gumbo Mumbo naar de overwinning. Liesje Vanderwegen kwam nipt buiten het podium met Isidor JH Z (Indorado) en werd vierde. Gilles Borgonjon scoorde op Just Him (Toulon) de zesde plaats terwijl Bunoit Moeskops de top tien besloot op Paris van Eeckelgem (Balou du Rouet). 

In de 1.30m rubriek was er Belgische winst! Robin Vermeir sprong met bijna twee seconden voorsprong naar de overwinning in het zadel van Diamantina Z, een negenjarige merrie van Diamant de Semilly (fokker: Sabine Daems). Camille Biebuyck kwam hier op zes met Kenya van de Kleinheide voor Lennerd Jochems (Noortje-S), Gert-Jan Hubrechts (Coco van de Helle), Sander Kenis (Jay) en Ella Bomeré (Moonshine van t Ameldonk Z) in de top tien. 

Estelle Van Tricht had met Ferre Van Den Bisschop (Vigo d'Arsouilles, fokker: Tom De Craene) het goud op zak van de 1.20m rubriek. Het brons was voor Eric Lombard en Or La Loi (Thunder vd Zuuthoeve). Over 1.10m kwam Moeskops op drie met Absolute Nina Van Ten Bos. De 1m leverde zilver voor Stefanie Grootjans en Nechema. 

Resultaten