WIN EEN CSI1* STARTPLAATS VOOR DE CSI4* EQUESTRIAN CUP IN MOERZEKE

Robin vna Thillo en Jewel Court Stud's BWP-hengst, Q-Jewel's Touch Of Quality (Kannan) hielden de concurrentie achter zich bij de zevenjarigen. Op het podium volgde de Nederlander Danny Willems met de zoon van Air Jordan Alpha Z, Air-Jerome Z. Evan Coluccio vervolledigde de top drie in het zadel van Luna van de Neerheide Z (Le Blue Diamond van't Ruytershof).

Net buiten de top drie volgde Olivia Gillespie met Linsy-Minka (Zapatero VDL) op de vierde plaats voor Robby Klootwijk en Look-O-Look Z (Le Blue Diamond van 't Ruytershof).

Voor eigen publiek volgden Jens van Dyck met Quickly van de Berghoeve Z (Quickly de Kreisker) voor Leonie Peeters met Quickstep van 't Roosakker (Don't Touch Tiji Hero Z) op zes en zeven.

Marthe Heudens gaat Belgish podium voor

Bij de zesjarigen was er geen houden aan Marthe Heudens en Jan Vermeiren's Riesling van 't Eikhof (Emerald). Het paar bleef nipt voor op Cedric Vanleerberghe met onder het zadel Roxette van de Achterhoek (Chaiton F Z). Jonas Troubleyn vervolledigde de top drie met zijn eigen gefokte, Tangela vh Rupelhof Z (Tangelo van de Zuuthoeve).

Alle resultaten