Ook in de 1.40m proef mocht Rik Hemeryck zich opstellen in de prijsuitreiking. Hij werd zevende met Jarvi de Sclef (v. Cicero Z). De rubriek werd gewonnen door Charlotte Bettendorf met Corlaya, gevolgd door Patrick Guimbal en Coco Fath.

De 1.10m rubriek kwam op naam van Victoria Vilain, die met Belle Fee D'Or zowat twee seconden sneller rondreed dan Manon Simon met Quelea des Forges. Ook Valerie Narinx en Nathalie Limbort vielen in de prijzen met een vijfde en een negende plaats.

In de Grote Prijs van de CSIAm-competitie kon Thibaut Behaegel nog net een top tien plaats bemachtigen met Verdine. Hij kreeg 4 strafpunten achter zijn naam, net als Maurine Levy die met Indy S twaalfde werd. De winst was voor de Franse Marie Dier met Viva des Vans.

Laura Mathy, die dit weekend ook al enkele ereplaatsen kon verzamelen, werd derde in de 1.25m rubriek met Gantira (v. Cassini Gold). Ze moest enkel Juliette Salm en Philippe Vanderlynden voor zich dulden. Mathis Charon Deligny werd tiende met Baya du Lys.