Die winnares werd Charlotte Bettendorf. Zij kon in het zadel van Babacool (v. Tlaloc M) een foutloze ronde achter haar naam noteren in 28,69 seconden. Maxime Harmgenies en Espoir des Merisiers (v. Qody de St-Aubert) volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 30,06 seconden. Bernardo Cardoso de Resende Alves en Mosito van het Hellehof (v. Elvis Ter Putte) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,16 seconden. 

Jeroen De Winter (L'Innocence van't Meulenhof) en Gregory Cottard (Cocaine du Val) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Kim Thiry (Casaleo Z) en Evelyne Putters (Mi Amor van't Eigenlo) konden ook een foutloze barrage achter hun naam noteren.

Eerder vandaag verzekerde Christophe Vanderhasselt al een Belgische overwinning in het 1m40. Hij kon in het zadel van Angelika Hero Z (v. Aganix du Seigneur) een foutloze tweede fase springen in 25,42 seconden. Hij bleef hiermee de Ier Shane O'Meara voor die Harvard (v. Bustique) naar de tweede plaats reed. Deze combinatie noteerde eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokte af in 25,79 seconden. Benny Naessens maakte het podium compleet. Hij rekende op Mistral vd Vogelzang (v. Elvis Ter Putte) om in 26,26 seconden foutloos naar de finish te rijden. 

Bart Anthonissen (Nauwiska vd Pereboom) en Christophe Vanderhasselt (Arthuro de Sarlar Z) vervolledigden de top vijf.

Guy Beyers (Karrabas vd Mishagen) en Celien van Bylen (Mekainsi) konden ook in de top tien springen.

Klik hier voor alle resultaten