Skip to content

Copyright

Rankingpunten voor Ignace Philips op Italiaanse bodem

In Italië wordt er dit weekend in Tortona op CSI2* niveau gesprongen. Het hoofdnummer op vrijdag was de 1m45 rankingrubriek en Ignace Philips De Vuyst slaagde erin om met Cortez van't Klein Asdonk Z (v. Cornet Obolenksy) naar een top tien klassering de springen. Philips en de 8-jarige hengst lieten het hout onaangeroerd in deze rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. Ze klokte af in 63,80 seconden. 

Martin Fuchs nam de overwinning mee naar huis. Hij rekende op Cha Mu 4 (v. Cornado II) om in 58,44 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij de Italiaan Paolo Paini voor die met Chaccolie (v. Chacco-Blue) op de tweede plaats eindigde. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 58,81 seconden. Adrian Schmid en Clarima 6 (v. Clarimo) volgden op de derde plaats.

De top vijf werd vervolledigd door Francesca Arioldi (Daytona 500) en Marc Röthlisberger (Angel d'Or). 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag kon Philips ook al naar het zilver springen in de rubriek voor 7-jarige paarden. Hij rekende hier op Handige Harry vd Lentamel (v. Exquis Bentley T&L) om in 30,35 seconden naar de finish te rijden. Hiermee moest hij enkel de Italiaanse Gloria Curzola voorlaten. Zij reed For Fun D'Elnoa Z naar de overwinning in 29,20 seconden. Voor Fabio Crotta en Implus (v. Etoulon) was er een derde plaats.

Klik hier voor de resultaten



Vorige Voormalig paard Guery op twee in LR Valencia. Moeskops beste Belg Volgende BWP-er London van de Bremeersen vertrekt naar Canada