Ghailani en de bruine merrie bleven ruim één seconde voor op Gilles Borgonjon met onder het zadel Kojak V V B. Enkel het podium wist het hout in de lepels te houden, Bertrand Genin vervolledigde zo de top drie foutloos met onder het zadel de zoon van Cachas, Check Up.

Net buiten het podium strandde Joy Demuynck op de vierde plek. De Oost-Vlaamse volgde met Urbin Manciais (Kashmir van Schuttershof) voor Adeline Lefevre-Bigault met Caricles Ste Hermelles (Vargas Ste Hermelle) onder het zadel.

Joy Demuynck verzamelt prijzen

Eerder won Joy Demuynck de 1.30m rubriek met haar eigen gefokte, Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (Kashmir van Schuttershof). Maureen Bavier volgde met de sBs-merrie, Etoile de l'Herse (Beaulieu's Think Big) voor Jean De Grande met onder het zadel Marlene Van 't Prinsenveld (Castelino vd Helle).

In de 1.20m rubriek hield Sofie Van Bunder, na afloop, de concurrentie achter zich. Samen met Ensemble vd Molenberg Z bleef de Oost-Vlaamse amazone Maureen Bavier met Mistrya Saint-Benoit (Vertigo Saint-Benoit) voor. Frantz Ducci vervolledigde de top drie op de rug van Omega Van de Hooghoeve (Elvis ter Putte).

Alle resultaten

F. © AC Pantel