Hiermee bleef ze de Brit James Smith voor die in het zadel van Nfs Angelina de tweede plaats voor zijn rekening nam. Ook zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokte af in 27,45 seconden. Jack Ansems maakte de top drie compleet. Hij rekende op Queen van het Voortbeld (v. Andiamo Z) om in 27,76 seconden een nulronde te springen. 

De rest van de top tien ging vrijwel volledig naar Belgische ruiters. Bart Clarys reed Corona Hf Z (v. Calvaro Z) naar de vierde plaats door in 28,92 seconden een foutloze ronde te springen. Kirsten Rombouts verzekerde zich van de vijfde plaats. In het zadel van Electra SKr Z (v. El Salvador) liet ze alle balken in de lepels en klokte ze af in 29,10 seconden. 

Gudrun Patteet (Qosito van de Koekoek), Jordy van Massenhove (Querido Blue Ac/WB), Gudrun Patteet (Sea Coast Queen B van't Paradijs) en Ugo Berrittella (Devino van't Langeveld) namen plaatsen zes tot en met negen voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m35 van de CSI1* competitie verzekerde Marie Foulon een Belgische overwinning. Zij reed alle concurrentie naar huis door in het zadel van Pickup de Rase (v. Jingo di Dieau D'Arras) een foutloze ronde te springen. Steve Auwers volgde met Extreme M (v. Vaillant) op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en stopten de chrono na 28,46 seconden. Julien Anquetin vervolledigde de top drie. Hij rekende op Houston DS (v. Swarovski) om in 28,78 seconden een foutloze ronde te springen. 

Soren Moeller Rohde (Alegra Ask) en Ricardo Correa Reinert (Baloucci) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Estelle van Tricht (Furmint) en Axel Vandoorne (Ogopogo). 

Klik hier voor de resultaten

In het 1m25 van de CSI1* competitie reed Eric Ten Cate naar de overwinning. In het zadel van Lunette van de Marijen Hoeve (v. Zirocco Blue) reed hij alle concurrentie naar huis door in 27,81 seconden een foutloze ronde te springen. Hij bleef met deze tijd Marthe Heudens voor die Frimppusnoire d'Autize (v. Armitages Boy) naar de tweede plaats reed. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 29,00 seconden. Hebe de Maeyer en All In One B (v. Dobel's Araconit) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,06 seconden. 

Voor Marie Foulon (Easy) en Jason Foley (Casia Z) was er een vierde en een vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Estelle van Tricht (Highlife 25), Virginie Thonon (Koh-I-Noor Sitte), Gudrun Patteet (Sea Coast Kashmira Z) en Manuel Thiry (Gilly Express Dks).

Klik hier voor de resultaten