Samen met de 12-jarige Berlin Des Iliers won de jonge amazone na een barrage met vijf. Het paar bleef ongeveer vier seconden voor op Laurence Declercq en de 6-jarige Harmonie Du Levant (Uhland D'Aven). Eveneens foutloos vervolledigde Robin Vermeir de top drie van deze troosting met Pacific JS (Mercurius).

Beiden met één springfout volgden Aure De Schrijver met Orchid's Party Dress (Kanshebber)  op vier en Giel Kerkhofs met Kantje's Ember (Justice HR) op vijf.

In het 1m00 voor pony's reed Marie-Sophie De Bruyne naar de overwinning. Zij rekende op Belle Miss om in 36,13 seconden naar de overwinning te springen. Birsem Vercammen en Valiënte (v. Hoppenhof's Hero) sprongen naar de tweede plaats. Het duo deed het foutloos in 38,78 seconden. Julie de Brone reed op haar beurt Inneke van het Voorbos (v. Top Natrio) naar de derde plaats. De merrie liet alle balken in de lepels en finishten in 38,91 seconden. 

Ameline van Gompel (Kalando E vh Juxschot) en Yelena Marten (Washington van het Klavertje) weden vierde en vijfde.

In het 90 cm was Diaz Lanslots de snelste. Hij rekende op Double Dutch (v. Ducth Capitol) om in 31,40 seconden foutloos naar de finish te rijden. Hiermee was hij 1,5 seconden sneller dan Karsten van Es die op de tweede plaats eindigde. Van Es reed Otje Hof Ter Zeedycke (v. Calipso van de Vondelhoeve) zonder springfouten naar de finish in 33,03 seconden. Julie De Brone en Inneke van het Voorbos (v. Top Nario) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 33,91 seconden. 

Arthur Plas (Appy Star Quatre Saison) en Eva Jacquet (Abricot du Verger) werden vierde en vijfde.

In het 70/80 cm tot slot reed Lars Olsson naar de overwinning. Hij kon met Apple T een foutloze ronde achter zijn naam noteren in 22,00 seconden. Julie De Brone en Dolly werden tweede. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren in 23,94 seconden. Lars Olssen nam naast de eerste ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer zadelde hij Surana de Finca Barroco om in 24,433 seconden foutloos naar de finish te springen.

Klik hier voor alle resultaten