De Britten domineerden deze rubriek. Christopher Smith reed Filandria (v. Indoctro) naar de overwinning. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 31,45 seconden. Helen Rees en Bart VI (v. Lord Z) vervolledigden het podium op de tweede plaats. 

In de Grand Prix kwalificatie van de Silver competitie reed Virginie Thonon naar een podiumklassering. Zij reed Hermes de St Anne Z (v. Hoegie van't Bersgke) foutloos rond in 63,89 seconden. Dat leverde haar de tweede plaats op. Ze moest hiermee enkel Marie Hecart voorlaten die Drosera de Carva (v. Kannan) naar de overwinning reed. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 63,23 seconden. Voor Christopher Smith en I (v. Dexter R) was er een derde plaats.

Ook bij de 6-jarigen reed Jerome Guery in de kijker. Hij rekende op Kartouche (v. For Pleasure) om in 31,89 seconden naar de vierde plek te springen.

In het 1m40 van de Gold competitie was Guery wederom de beste Belg. Hij reed Broadway de Mormoulin (v. Kannan) naar de zesde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten