Elise Van Den Branden en Brillianthina van't Ruytershof (v. Bamako de Muze) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 44,96 seconden. Gert Veraghtert en Iatina vh Zevenvindel (v. Nabab de Reve) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 45,46 seconden. 

Bart Lips (Davinci) en Elise Van Den Branden (Luna van't Ruytershof) vervolledigden de top vijf.

1m25

In het 1m25 reed Lennerd Jochems naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde met de 7-jarige BWP merrie Noortje (v. Dakar VDL) onder het zadel en finishte in 33,28 seconden. Jan Vermeiren en Mr Uno-K van't Kattenheye (v. Numero Uno) namen de tweede plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 34,71 seconden. Eddi Bois en Rock & Roll D'eres Z (v. Rascin) eindigden op de derde plaats.

Nick Dekkers (J.j. More) en Toon Raeymakers (Nat King Cole R) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m15

In het 1m15 was Emilia Hendrickx de beste. Met de 9-jarige Bontgirl Z (v. Bontfire Burnin Sensation) onder het zadel; sprong ze een foutloze tweede fase in 29,21 seconden. Nico Van Der Plaetsen (My Secret of Usie) en Eddy Bols (Nirvana van het Heikanthof) vervolledigden het podium.

Klik hier voor alle resultaten